Fargelegg Oslo

IMG_3616.jpg

Colour Oslo er en nydelig aktivitetsbok, litt utenom det vanlige. Ikke bare får du 100 motiver fra Oslo du kan fargelegge, men til hver tegning er det informasjon om stedet med koordinater. Du kan dra på "skattejakt" og lære om Oslo by samtidig.

Jeg tok med meg boka på stranda for å fargelegge. Dagen etter den med til Oslo. Første stopp var telefonkiosken i Frognerparken, som er ett av mine favorittsteder i Oslo. Mens noen drar til Frognerparken for å se på Sinnataggen, tar jeg en ekstra titt på telefonkiosken. Jeg syns det er fint at Norge har tatt vare på noen av telefonkioskene, etter mobiltelefonenes innmarsj i samfunnet. 

IMG_3608.jpg

Da jeg tok bilder av telefonkiosken, med og uten bok, kom det et eldre ektepar bort til meg og spurte hva jeg drev med. Da jeg viste dem Colour Oslo og fortalte om bokkonseptet, lyste de opp i begeistring over at jeg var på "skattejakt". Det slo det meg at det ikke var langt fra sannheten. Neste stopp var nemlig mitt andre favorittsted i Oslo; "Freiaskiltet" på Egertorget. I boka leste jeg at skiltet ble satt opp i 1909 og er Europas første lysskilt. Wow. Det visste jeg ikke, enda så mange ganger jeg har kikket opp på klokka for å rekke t-banen eller fordi jeg har ventet på noen. 

IMG_1530.JPG
IMG_1531.JPG

Teksten i boka er skrevet på norsk og engelsk. Den er en perfekt gave til turister og andre som vil lære om Oslo på en annerledes og kreativ måte. 

Finn fram fargeblyantene og sett farge på byen! 100 bylandskap venter. Boka kan du kjøpe på nett og i enkelte bokhandlere. Trykk deg inn på nettsiden til Tanum HER.  

IMG_1510.JPG
IMG_1496.JPG