Fargelegg Oslo

IMG_3616.jpg

Colour Oslo er en nydelig aktivitetsbok. Med hundre motiver å fargelegge fra Oslo, får du også vite hvor motivene ligger. Du kan dra på skattejakt, farglegge og lære om Oslo by samtidig.

Jeg tok med meg boka på stranda for å fargelegge. Dagen etter tok jeg den med til Oslo. Første stopp var telefonkiosken i Frognerparken. Mens noen drar til Frognerparken for å se på Sinnataggen, tar jeg en ekstra titt på telefonkiosken. Jeg liker den.

IMG_3608.jpg

Da jeg tok bilder av telefonkiosken, med og uten bok, kom det et eldre ektepar bort til meg og spurte hva jeg drev med. Da jeg viste dem Colour Oslo og fortalte om bokkonseptet, lyste de opp i begeistring over at jeg var på "skattejakt". Det slo det meg at det ikke var langt fra sannheten. Neste stopp var nemlig "Freiaskiltet" på Egertorget, som jeg digger. I boka leste jeg at skiltet ble satt opp i 1909 og er Europas første lysskilt. Kult! Ny informasjon for meg.

IMG_1530.JPG
IMG_1531.JPG

Teksten i boka er skrevet på norsk og engelsk. Den er en perfekt gave til turister og andre som vil lære om Oslo på en annerledes og kreativ måte. 

Finn fram fargeblyantene og sett farge på byen! 100 bylandskap venter. Boka kan du kjøpe på nett og i enkelte bokhandlere. Trykk deg inn på nettsiden til Tanum HER.  

IMG_1510.JPG
IMG_1496.JPG