Solid. Painful. Forever. Lucky 7 Tattoos Oslo.

- Smerte er din vei, arrene er din kunnskap, sier Marius med et smil. Han er på Lucky 7 Tattoos Oslo med kona, Ninna, for å pynte på kroppen.

Det vakre ekteparet, er på sitt andre besøk i løpet av kort tid for å få ferdig påbegynte tatoveringer på armene. I løpet av de siste ti årene har Marius blitt godt kjent med gjengen på Lucky 7. Han fikk sin første tatovering av Pero like etter sjappa åpnet i 2005.

- For meg er hver tatovering et smykke. De betyr noe, sier Marius.

- Hvis du går inn i en gullsmed, velger du ikke noe du ikke liker eller ikke vil bli identifisert med. Tatoveringene gir et utrykk og en assosiasjon om hvem du er. Det er viktig å velge med hodet og hjertet. Jeg er ikke en fyr som har Donald Duck med gressklipper på armene fordi det er morsomt. Tatoveringene sier noe om min tankegang og hvordan jeg liker å leve livet mitt.

Å være et godt menneske

Fra tidligere har Marius en drage som symboliserer styrke, en uknuselig diamant og en god og ond fugl som representerer begge sidene i livet. I dag står Buddha for tur.

- Buddha symboliserer karma og troen på evig liv. Å leve rent og ikke søke noe som er større enn hva det er ment å være. Livet handler om å akseptere det som skjer, på godt og vondt, og å sette pris på det du har. At du er frisk, har nok mat på bordet og tak over hodet, sier han, og legger til at han ikke bruker karma som en religion, men at det for ham handler om å være et godt mennesker.

- Det tror jeg du får igjen for. Og motsatt. De som gjør vonde handlinger, får det tilbake en eller annen gang i livet.

Tillit, kvalitet og kontakt

Å velge Lucky 7 Tattoos er et bevisst valg basert på gode erfaringer fra tidligere besøk.

- Jeg kommer alltid hjem med en god følelse av å bli forstått. Det er sjel i jobben de gjør. Nøkkelordene er tillitt, kvalitet og kontakt med tatovørene. Gjestfriheten er også stor.

Ninna ble tatovert første gang på Lucky 7 Tattoos i 2016. Det var viktig for henne å bli hørt og få god kontakt med tatovøren som skulle gjøre jobben. Hun booket time hos Morten.

- Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med Morten. Han lager tatoveringene akkurat slik jeg ønsker meg dem. Presist og fint. Han er også veldig hyggelig, rolig og behagelig. I fremtiden ønsker jeg at Morten skal tatovere meg igjen.

Tro, håp og kjærlighet

Ninna foretrekker duse, lette toner og at tatoveringene er i harmoni med hverandre. Gjennomgående tema er tro, håp og kjærlighet.

- Jeg er litt klisje, men jeg synes er fint og de vil alltid bety noe for meg, smiler hun.

Blomster, tekst, perlekjede, hjerteanheng og fugler, er noe av det som pynter kroppen hennes. Perlekjedet beskriver hun som bindeleddet mellom tatoveringene på armen. - Jeg skal ha det samme korset på min overarm som Marius har på sin underarm. Planen er at perlekjede skal folde seg rundt korset og ende i hjerteanhengene.

I hjerteanhengene er forbokstaven til sine to kjære gutter foreviget: Marius og sønnen deres, Adrian. Både Ninna og Marius har også tatovert hverandres navn på innsiden av pekefingeren. - Alt har en mening, smiler hun. - Og familien min er det viktigste for meg.