i media

KK Journalist i KK, Silje Førsund, tok en prat med Silje Taje, som er med i #bokafødsel. Les artikkelen og deler av hennes fødselsopplevelse i KK.

KK

Journalist i KK, Silje Førsund, tok en prat med Silje Taje, som er med i #bokafødsel. Les artikkelen og deler av hennes fødselsopplevelse i KK.

God Morgen, norge, tv2, 17.11.2017 "Fødselsfotograf Eva Rose og bestevenninnen Trine Dahlman har vært med på mange fødsler og har nå skrevet en guidebok om fødsel, men ingen av dem har barn selv." Klippet finner du på TV2s nettsider eller du kan se det på TV2 Sumo. 

God Morgen, norge, tv2, 17.11.2017

"Fødselsfotograf Eva Rose og bestevenninnen Trine Dahlman har vært med på mange fødsler og har nå skrevet en guidebok om fødsel, men ingen av dem har barn selv." Klippet finner du på TV2s nettsider eller du kan se det på TV2 Sumo. 

Budstikka 29.11.17.JPG

Budstikka, 29.11.2017

SPRER INFORMASJON: De barnløse venninnene Eva Rose (t.v.) og Trine Dahlman står bak boken Fødsel som ble lansert forrige uke. De ønsket å samle informasjon om hvilke valg man har når man skal føde slik at hver enkelt kan gjøre gode valg for sin fødsel.

Kommer ...

Under construction.