en trygg og god fødsel

 Foto: Sara Rose

Foto: Sara Rose

Alt om FØDSEL

I boka FØDSEL finner du alt du trenger å vite for å best mulig forberede deg til din fødsel. Her deler fagfolk og mødre av sin erfaring og kunnskap, for å gjøre det enkelt å ta gode valg om fødested og for fødselen. Ikke alle vet hvor mange valg de har eller hva de kan si ja og nei til i fødselsomsorgen. I boka er det også mange tips på hva du selv kan gjøre for å lindre smerte og hjelpe barnet ned fødselskanalen. Boka er helt uten den moralske pekefingeren vi ofte ser i samfunnet. Tanken er at du skal ta de valgene som passer best for akkurat deg og ditt barn.

IMG_1457.JPG

I følge nye retningslinjer fra Verdens helseorganisasjon (WHO), skal ikke fødselsomsorgen omhandle overlevelse alene, men også at kvinner skal ha en god fødselsopplevelse. Individuelle behandlingsopplegg, god kommunikasjon og frihet til å velge fødested og fødestillinger, er noe av det WHO anser som svært viktig. 

Boka får du kjøpt i bokhandlere rundt om i Norge, og du kan bestille den fra nettbutikker. Eller du kan betale med Vipps og få den levert hjem. Se under: 

fodselsdag_en_guide.jpg

Utgiver: Barnebokforlaget

For henvendelser vedrørende boka, kontakt forlegger Veronica Zimmer.

Mail: vero@barnebokforlaget.no // tlf: 99 24 51 31.