hf46035.jpg

Ringerikes blad

Magisk stemning på fødeavdelingen

Hun beskriver det som en magisk stemning da personene bak boka «Fødsel», Trine Dahlman og Eva Rose, fortalte om sin prosess med å orientere seg i virvaret av ulike fødetilbud og alle de forskjellige valgmulighetene blivende foreldre har, samt erfaringene de har gjort seg på tur med «Fødebilen», Norge rundt.

 – De formidlet en sann entusiasme for tema, og det var rett og slett umulig å ikke både le og gråte en skvett. 

IMG_8168.jpg

Ønskemamma

Denne boka!

På lørdag var vi på bokslipp Salt. Boka FØDSEL, som Eva Rose og Trine Dahlman har laget var endelig ferdig. Vi var spente på resultatet når vi tok turen til Salt. Kule lokaler.

19NYHfødsel.jpg

iTromsø

Fødselsfotograf Eva kjører landet rundt i bobil - nå er hun i Tromsø

Eva Rose gir bort fotografier til fødesteder og helsestasjoner – helt gratis.

44725fb.jpg

Helgelendingen

«Fødebilen» kommer på besøk til Sandnessjøen

Fredag 11. mai skal det trillende kunnskapsprosjektet «Fødebilen, Norge rundt» besøke fødeavdelingen på Helgelandssykehuset i Sandnessjøen.

gunn alta ny47256.jpg

Altaposten

– Ikke alle tør å jobbe hos oss

Med 1,5 time til nærmeste fødeavdeling og oppimot 100 fødsler i året, er ikke jordmor på en avsides fødestue en jobb for alle.

apen_bok_foedsel_risiko.jpg

Barnebokforlaget

Flere stemmer i ny bok om fødsel

Ikke visste jeg hvor mye en selv kan gjøre for å få en best mulig fødsel #forberedelser #informasjon #valg Ønske er at #bokafødsel skal hjelpe mange gravide med å ta de beste valgene for seg og sitt barn.

Ønsker du å kjøpe boka, kan du bestille den på Vipps - og få den portofritt rett hjem i posten. Vipps #137641

68906777.jpg

KK

- Fra å tenke at han var død, til å forstå at han var i live, jeg var så vanvittig glad

Da Silje fikk vite at sønnen lå i seteleie, fikk hun valget mellom keisersnitt og vaginal setefødsel. Hun valgte det de færreste norske kvinner velger.

Foto Kaia Eriksen (3).JPG

VG Familieklubben

- Fødsel er litt tabu

Eva Rose (40) har brukt over 20 år av livet på å ta bilder av fødende kvinner. I det siste har hun sett en endring hos kommende mødre som bekymrer henne.

41764_2000x.jpg

Brønnøysund avis

«Fødebilen» kommer til Brønnøysund onsdag

Eva Rose og Trine Dahlman har laget boka «Fødsel». Onsdag kommer Rose til Brønnøysund, der hun skal gi bort bilder til Brønnøysund fødestue. Rose er fødselsfotograf, og «Fødebilen» er et «trillende kunnskapsprosjekt». Hun kjører Norge rundt i bobil og gir bort fotografier til 70 fødesteder og helsestasjoner i ti uker.